Liiketilat, Jätkäsaari

Tyynenmerenkatu 9 - 150.00 m²

Toimitilan kuvaus

iiketilaa Helsingin Jätkäsaaresta.

Vuokrataan n. 150-200m2 liiketila kiinteistön katutasosta. Tilasta löytyy salitila sekä valmistuskeittiö kylmiöineen. Lisäksi tilassa löytyy asiakas-wc:eet. Liiketilasta on mahdollista vuokrata vain pelkkä salitila tai käyttää myös yhteiskäytössä olevaa valmistuskeittiötilaa.Tyynenmerenkatu 9 sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, erinomaisten julkisten liikenneyhteyksien varrella. Lähelle tulevat raitiovaunut ja Ruoholahden metroasemalle on vain noin 10 minuutin kävelymatka. Vieressä on Länsiterminaalin lisäksi mm. Verkkokauppa.com, Apple Shop sekä ravintoloita ja kahviloita.

Kysy lisää numerosta 040 5312793/ nina.lahtonen@bref.fi tai 044 723 4700/ info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Tyynenmerenkatu 9
Kaupunginosa Jätkäsaari
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 150.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet raitiovaunuilla, busseilla ja metrolla.
Palvelut Lähellä on Länsiterminaali, Verkkokauppa.com, Apple Shop sekä useita ravintoloita. Helsingin keskustan sekä Ruoholahden palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo