Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 6 - 555.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä ja modernia toimitilaa Keilaniemestä.

Kyseinen 555m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimisto on tällä hetkellä pääosin huoneellinen, mutta sitä on mahdollista avata tarvittaessa. Tilaan kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Keilaranta 6 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Lisäksi tarjolla on kattavat palvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (15)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 6
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 555.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24.3 - 28.3€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylän, Kehä I ja Turun moottoritien varrella. Yli 400 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Bussipysäkit 100-300 metrin päässä, tuleva metro 200 metrin päässä.
Palvelut Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, spa-osasto, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo