Toimistotila, Helsinki-Vantaan lentoasema

Lentäjäntie 3 - 71.50 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavissa siistiä toimistotilaa Helsinki-Vantaan lentokentän kupeesta.

Tämä 71,5m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on aulatila, kolme työhuonetta, oma wc-tila ja pieni varasto.

Lentäjäntie 3 eli Avia Pilot sijaitsee hyvällä paikalla Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella. Kiinteistö ajattoman tyylikäs, ja se toimii alueen maamerkkinä. Kiinteistön vuokralaiset muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka tarjoaa erinomaisia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Avia Pilot tarjoaa toimistotiloja niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Osaa tiloja voi muunnella joustavastikin, tilojen vuokraaminen myös kalustettuna on mahdollista. Kiinteistössä on mm. kokoustiloja, kuntosali, parturi-kampaamo, pesula, aulapalvelu ja viihtyisä lounge-alue. Aulassa voi jopa tehdä lähtöselvityksen, kun on lähdössä lennolle. Kiinteistö tarjoaa siis loistavat puitteet erityisesti yrityksille, joille lentomatkustaminen kuuluu olennaisena osana liiketoiminnan pyörittämiseen.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Lentäjäntie 3
Kaupunginosa Helsinki-Vantaan lentoasema
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 71.50 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 28 - 32€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät yhteydet Tuusulanväylää ja Kehä III:sta pitkin. Juna-asemalle ja lentokentän terminaaliin lyhyt matka.
Palvelut Kiinteistössä on kokoustiloja, kuntosali, suihku- ja sosiaalitilat, parturi-kampaamo, pesula, aulapalvelu, lähtöselvitysautomaatti, pyöräparkkeja ja viihtyisä lounge-alue. Kiinteistön pihalla on vieraspysäköintipaikkoja ja vuokralaiset voivat hankkia pysäköintioikeuksia parkkitalosta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo