Toimistotila, Pitäjänmäki

Kornetintie 3 - 664.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Pitäjänmäellä, JUJU yrityskampukselta.

Tämä 664m2 muuntojoustava toimistotila on luvitettu opetustilaksi. Toimistossa on tilavia työskentelyalueita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista sekä havainnekuvia jo remontoiduista tiloista.

Kornetintie 3 on osa JUJU-yrityskampusta, joka sijaitsee voimakkaasti kehittyvällä Pitäjänmäen alueella. Kampus tarjoaa yrityksille monipuoliset liiketoimintaa tukevat palvelut sekä tyylikkäät toimitilat. JUJU koostuu viidestä kiinteistöstä, jotka muodostavat yhteisöllisen kampusalueen, jonka palveluita kaikki vuokralaiset pääsevät hyödyntämään tarpeen mukaan. Kiinteistössä on kaksi ravintolaa, kokouskeskus ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustiloja. Vuokralaisille on tarjolla mm. catering-palvelut, hyvinvointipalveluja, aula- ja postituspalvelut, pesulapalvelu, autonpesu- ja renkaanvaihtopalvelu sekä siivouspalvelu. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen ja -pyörien latauspaikkoja.

Kiinteistö noin 500 metrin päässä Pitäjänmäen sekä Valimon rautatieasemilta. Valmistuvan raidejokerin kaksi asemaa tulevat sijaitsemaan n. 100 metrin etäisyydellä kiinteistöstä. Helsingin keskustaan on noin 7 kilometriä ja Espoon Leppävaaran monipuolisten palveluiden äärelle noin 5 kilometriä. Alueella on hyvät peruspalvelut, kuten päivittäistavarakauppa, lounasravintoloita ja Taitotalon kokous- ja kongressikeskus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (16)
Kohteen tiedot
Sijainti Kornetintie 3
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 664.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Vihdintie lähellä. Jokeriraiteen pysäkki tulee kiinteistön lähelle.
Palvelut Kampuksella on kaksi ravintolaa, kokouskeskus ja auditorio, kuntosali sekä sauna- ja edustustiloja. Vuokralaisille on tarjolla mm. catering-palvelut, hyvinvointipalveluja, aula- ja postituspalvelut, pesulapalvelu, autonpesu- ja renkaanvaihtopalvelu sekä siivouspalvelu. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa sekä sähköautojen ja -pyörien latauspaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo