Liiketilat, Keskusta Jyväskylä

Väinönkatu 5 - 159.00 m²

Toimitilan kuvaus

Katutason liiketilaa näkyvällä paikalla Jyväskylän ydinkeskustassa.

Tämä 159m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa, vilkkaalla keskusta-alueella. Tilassa toimii tällä hetkellä parturi-kampaamo, ja se vapautuu viimeistään kesäkuun 2023 loppuun mennessä. Tila jakautuu katutason 91m2 liiketilaan ja kellarikerroksen 68m2 sosiaalitiloihin. Katutasossa on avonaisen liiketilan lisäksi yksi erillinen huone. Kellarikerroksessa on henkilökunnan sosiaali- ja taukotilat. Liiketilalla on isot näyteikkunat Vapaudenkadun ja Väinönkadun suuntaan.

Väinönkatu 5 sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa kävelykadun varrella. Liiketila on osa Scandic Jyväskylä City-hotellikiinteistöä. Kaikki keskustan monipuoliset palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Lähin bussipysäkki ja Jyväskylän juna-asema sijaitsevat aivan kivenheiton päässä.

Kysy lisää ida.valimaa@bref.fi, 040 960 1519 tai info@bref.fi, 044 723 4700. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Väinönkatu 5
Kaupunginosa Keskusta Jyväskylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 159.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 11.2 - 15.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Lähin bussipysäkki sijaitsee aivan kiinteistön vieressä. Lyhyt kävelymatka Jyväskylän juna-asemalle ja Matkakeskukseen.
Palvelut Keskustan monipuoliset palvelut kävelyetäisyydellä. Lähellä mm. Scandic Jyväskylä City, kauppakeskus Sokkari ja Forum sekä Sokoksen tavaratalo.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo