Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 6 - 158.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä ja modernia toimistotilaa Keilaniemessä.

Kiinteistön ylimmässä, 7. kerroksessa on vuokrattavana erittäin siisti 158m2 toimistotila. Se on toiminut aiemmin sauna- ja edustustiloina, mutta nyt se on muutettu toimistokäyttöön. Lisänä tilassa on oma kattoterassi. Suuret, koko toisen seinän pituudella olevat ikkunat tuovat tilaan valoa ja työnteon ohella voi nauttia upeista merimaisemista.

Keilaranta 6 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, spa-osasto, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio. Kiinteistössä on oma pysäköintihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (24)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 6
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 158.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 30.2 - 34.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylän ja Kehä I:n lähellä. Yli 400 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla, metrolla ja raidejokerilla.
Palvelut Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, spa-osasto, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo