Toimistotila, Olari

Piispanportti 7 - 670.50 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa toimistotilaa Espoon Olarissa.

Piispanportin toimistokeskuksen rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden 2019 alkupuolella. Ensimmäisessä vaiheessa tullaan rakentamaan 4800m2 toimitilaa. Kokonaisuudessaan tämä nykyaikainen toimistokeskus tulee pitämää sisällään 12 000m2 vuokrattavaa toimitilaa. Ensimmäisen vaiheen arvioitu valmistuminen on vuoden 2021 alussa.

Kiinteistön tilat tullaan rakentamaan moderneiksi ja muuntojoustaviksi niin, että niiden muuntelu asiakkaan tarpeiden mukaan on mahdollisimman vaivatonta. Tässä vaiheessa yrityksellä on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan suunnittelemaan uusia, juuri omalle yritykselle parhaiten toimivia ja brändin mukaisia toimitiloja.

Tämä toimistokeskus tulee sijaitsemaan vastapäätä Iso Omenaa. Kohde sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla ja näkyvällä paikalla Länsiväylän varrella, josta kulkee arkipäivisin ohi yli 70 000 autoilijaa.

Ensimmäisen vaiheen 3. kerroksessa on vuokrattavana toimistotilaa yhteensä 670,5m2.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Piispanportti 7
Kaupunginosa Olari
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 670.50 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Ison Omenan bussit ja metroasema 500 metrin päässä.
Palvelut Kauppakeskus Iso Omena lähellä, Matinkylän ja Olarin alueen palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo