Toimistotila, Pasila

Kyllikinportti 2 - 10.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia pientoimistotilaa hyvällä sijainnilla Pasilassa.

Toimistohotelli Pasilanportti tarjoaa yrityksellesi modernit, ilmastoidut ja tehokkaat toimitilat. Tilakokoja löytyy väliltä 10m2-40m2. Toimistohotellin tilat sisältävät nopean internet-yhteyden sekä tulostus- ja kopiointimahdollisuuden. Toimistotilat ovat modernisti kalustettuja ja yrityksesi voi joustavasti laajentaa, pienentää tai vaihtaa tilaansa. Kuvat ovat yleiskuvia toimistohotellin tiloista.

Kyllikinportti 2 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee lähellä Pasilan asemaa, sen länsipuolella. Kiinteistön tilat ovat valmistuneet saneerauksesta keväällä 2017. Kiinteistössä hyvät tukipalvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Viereen valmistunut Tripla lisää palvelutarjontaa entisestään.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (15)
Kohteen tiedot
Sijainti Kyllikinportti 2
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 10.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet; useat bussit, raitiovaunu. Pasilan juna-asema kävelyetäisyyden päässä.
Palvelut Rakennuksessa lounasravintola, aulapalvelu, auditorio sekä uima-altaalla varustettu saunaosasto.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo