Toimistotila, Myyrmäki

Iskoskuja 3 - 193.00 m²

Toimitilan kuvaus

Lääkäriasemaksi tai muulle terveystoimijalle soveltuvaa toimitilaa kauppakeskus Myyrmannista.

Tämä 193m2 toimitila sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Tila soveltuu erinomaisesti esim. hammaslääkäriasemaksi, fysioterapiatilaksi tai muulle terveysalan toimijalle Tila on rakennettu tämän alan toimintaa varten ja kaikista huoneista löytyy oma vesipiste.

Myyrmanni sijaitsee Vantaalla, Myyrmäen juna-aseman vieressä. Kauppakeskuksessa on yli 120 muotiin, kauneuteen, terveyteen sekä sisustamiseen ja kodin tarvikkeisiin keskittynyttä toimijaa. Lisäksi Myyrmannissa on kattavat kahvila- ja ravintolapalvelut. Kauppakeskuksen ankkuriyrityksiä ovat muun muassa Citymarket, H&M, Clas Ohlson, Alko ja Burger King. Kauppakeskukseen on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Kiinteistön kellarikerroksessa on yli tuhat pysäköintipaikkaa, joista osa on maksuttomia kolmen tunnin ajan.

Myyrmannin lisäksi Myyrmäen alueella on mm. terveysasema ja kirjasto, juna-asema, elokuvateatteri Kino Myyri sekä kauppakeskus Isomyyri. Myös Martinlaakson palvelut ovat lähellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Iskoskuja 3
Kaupunginosa Myyrmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 193.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Lyhyt ajomatka Hämeenlinnanväylälle ja Vihdintielle. Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja junilla.
Palvelut Kauppakeskuksessa monipuoliset palvelut sekä runsaasti pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo