Toimistotila, Ruskeasuo

Mannerheimintie 103 - 800.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana modernia toimistotilaa Ruskeasuolta.

Tämä 800m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Kerros on mahdollista jakaa 1-2 käyttäjälle. Tila vapautuu keväällä 2020. Tilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Mannerheimintie 103B eli Aatos-talo on toimisto-ja liikekiinteistö Helsingin Ruskeasuolla. Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kiinteistö mahdollistaa käyttäjälle mutkattoman kulun työpaikalle. Julkisilla kulkuneuvoilla pääsee nopeasti keskustaan sekä isoille valtaväylille. Omassa pysäköintihallissa on lämmintä parkkitilaa niin autoille kuin pyörillekin. Lähialueen ruokakaupat, kivijalkamyymälät sekä ravintolat takaavat kattavan palvelutarjonnan kiinteistön ravintolan lisäksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Mannerheimintie 103
Kaupunginosa Ruskeasuo
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 800.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet bussilla sekä raitiovaunulla keskustaan sekä Vantaalle päin. Raitiovaunu 10 pysäkki alle 100 metrin päässä. Lähin bussipysäkki n. 80 metrin päässä.
Palvelut Ravintola kiinteistön alakerrassa ja lähikortteleiden ravintolat, ruokakaupat, parturi-kampaamo ja kivijalkamyymälät.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo