Toimistotila, Keilaniemi

Miestentie 9 - 202.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Espoon Keilaniemessä.

Tämä 202m2 toimisto sijaitsee C-talon 4. kerroksessa. Se on pääosin avonainen tila, jossa omat sosiaalitilat. Vapautuminen 1.1.2020.

Miestentie 9 eli Swing I on vuonna 2012 valmistunut toimistokiinteistö Espoon Keilaniemessä. Se sijaitsee näkyvällä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla. Kiinteistöjen tilat ovat suunniteltu muovautumaan joustavasti erilaisten yritysten tarpeisiin.

Swing II:n eli Miestentie 7 on tarkoitus valmistua vuoden 2019 aikana. Swing I:ssä on lounasravintola ja vuokrattavia kokoustiloja. Palveluvalikoima paranee II-vaiheen valmistuttua. Kohteeseen on tulossa mm. kuntosali ja iso ravintola. Viimeisenä rakennuksena valmistuu Miestentie 5, jonka tiloihin tulee hotelli ja sen arvioitu valmistumisaika on vuonna 2021.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Miestentie 9
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokrattavat
Pinta-ala 202.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei energiatodistusta
Neliöhintaluokka 22.5 - 26.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä pitkin. Lähin bussipysäkki 500 metrin päässä. Pysäköintitilaa pihalla sekä parkkihallissa.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Lisäksi kiinteistön lähellä useita lounasravintoloita.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja näistä kohteista
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo