Toimistotila, Pasila

Veturitie 7 - 1723.00 m²

Toimitilan kuvaus

Loistava tilaisuus uudelle toimitilalle Pasilan Triplasta.

Tämä 1723m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 15. kerroksessa. Toimisto vapautuu sopimuksen mukaan. Tilaan tulee lisäksi jyvityksiä yhteiskäyttötiloista. Tripla Workery tarjoaa toimitilat, jotka joustavat liiketoiminnan mukaan. Viihtyisä työympäristö, kohtaamisten mahdollistaminen ja joustavuus ovat olleet toimistotilojen suunnittelun keskiössä. Kuvat ovat havainnekuvia Triplan toimistotiloista.

Triplaa suunnitellessa on lähtökohtana ollut energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. Kattopinta-alasta jopa kolmannes on puistoaluetta, jossa on myös viherkatto. Polkupyörille paikkoja löytyy 3400 ja autoille 2300 paikkaa, joista sähköautoille 300 paikkaa. Jätteet kerätään imujätejärjestelmällä ja lämmitykseen käytetään kaukolämpöä sekä kaukokylmää.

Triplassa on elämää yötä päivää ja monipuoliset palvelut toimistovuokralaisille. Se sijaitsee erinomaisella paikalla, sillä jopa neljännes suomalaisista asuu 30 minuutin matkan päässä Triplasta. Tripla koostuu kauppakeskuksesta, Workeryn toimistotiloista, asunnoista ja hotellista. Triplassa kohtaavat liikenne, palvelut, kauppa, kulttuuri, asuminen ja viihde.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Veturitie 7
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1723.00 m²
Kerros 15 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24.8 - 28.8€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet joka puolelta Suomea. Kiinteistö sijaitsee Pasilan juna-aseman päällä. Ohitse kulkee päivittäin jopa 900 junaa, 850 bussia, 400 ratikkaa ja
Palvelut Kiinteistöön on tulossa erinomaiset tukipalvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Toimistovuokralaisia tulee palvelemaan 6. kerroksessa Spaces-konseptin aulapalvelu ja kiinteistön alimmissa kerroksissa aukeaa Mall of Tripla, jossa kaikki kauppakeskuksille tyypilliset liikkeet. Ostoskeskuksen puolelle tulee aukeamaan mm. leffateatteri ja ravintolamaailma. Erikoisuutena Triplassa pääsee surffaamaan ja pelaamaan rantalenttistä trooppisessa ilmastossa ympäri vuoden, kun SurfBeach Helsinki avaa ovensa lokakuussa 2019.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo