Toimistotila, Vallila

Kuortaneenkatu 2 - 2200.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Vallila Cornerista.

Tämä 2200m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilan pohjaratkaisua on mahdollista muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Toimistossa on valmiiksi moderniksi remontoitu keittiö sekä paljon lasiseinäisiä työ- ja neuvottelutiloja. Tila on mahdollista jakaa 1371m2 ja 829m2 osiin.

Vuokrattavaa toimitilaa on yhteensä jopa 6000m2 ja yhteen kerrokseen voi saada 2200m2 toimistokokonaisuuden. Kerroksia on mahdollista jakaa alkaen 300m2 osiin. Tilat remontoidaan uusille vuokralaisille.

Kuortaneenkatu 2 eli Vallila Corner sijaitsee Helsingin Vallilassa, muutaman kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Kiinteistö sijaitsee hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, noin kilometrin päässä Triplasta ja Pasilan juna-asemasta. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten aivan uusi lounasravintola, viihtyisä kahvila, 85-paikkainen auditorio, kokoustiloja, aulapalvelu ja yli 200 autopaikkaa. Vallila Cornerin aula ja sisäänkäynti on vasta uusittu.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Kuortaneenkatu 2
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2200.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja junilla. Kiinteistö sijaitsee Mäkelänkadun ja Teollisuuskadun välissä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, lounasravintola, kahvila ja vuokrattavia autopaikkoja. Kauppakeskus Triplaan on noin kilometrin matka.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo