Liiketilat, Ruoholahti

Porkkalankatu 3 - 137.00 m²

Toimitilan kuvaus

Liiketilaa erinomaisella paikalla Helsingin Ruoholahdessa.

Tämä 137m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa, Sulhasenkujan puoleisessa siivessä. Tila soveltuu myös toimistokäyttöön. Tila remontoidaan täysin uudelle vuokralaiselle, ja siihen pääsee muuttamaan noin 6kk vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Tämä tila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai parturi-kampaamotoimintaan, This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Ruoholahden Roihu eli Porkkalankatu 3 on rakennettu aikoinaan Kemiran pääkonttoriksi ja se sijaitsee erinomaisella paikalla, Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. Saavutettavuus on hyvä sekä omalla autolla että julkisella liikenteellä. Kiinteistön talotekniikka on saneerattu. Kiinteistön tilat suunnitellaan vuokralaisen tarpeiden mukaan, niin että ne tukevat yrityksen liiketoimintaa ja brändi-ilmettä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Porkkalankatu 3
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 137.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24.8 - 28.8€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Länsiväylän sillan vieressä.
Palvelut Kiinteistössä aulapalvelu, lounasravintola, saunatilat uima-altaineen, kuntosali ja palloiluhalli, postitus- ja vartiointipalvelut sekä vuokrattavissa edustustiloja. Vuokrattavissa pysäköintipaikkoja kiinteistön parkkihallista.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo