Liiketilat, Hakaniemi

Pitkänsillanranta 3 - 229.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana liiketilaa Hakaniemessä, meren äärellä.

Tämä 229m2 liiketila sijaitsee näkyvällä paikalla kiinteistön katutasossa. Tila koostuu avotilasta, ja sisältää omat wc-, keittiö- ja suihkutilat. Tilasta on suuret näyteikkunat Siltasaarenkadulle.

Liiketila ei sovellu kahvila-, ravintola- tai parturikampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a cafeteria, restaurant or a barber shop.

Pitkänsillanranta 3 on toimisto- ja liikekiinteistö Hakaniemen torin kupeessa, joka tarjoaa eloisan työympäristön monipuolisine palveluineen. Lisäksi se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Pitkänsillanranta 3
Kaupunginosa Hakaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 229.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 26 - 30€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet joka suuntaan keskellä kaupunkia. Vain 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.
Palvelut Hakaniemen torin ja sen ympäristön tarjoamat kattavat palvelut käden ulottuvilla. Kiinteistössä on pyöräparkki.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo