Liiketilat, Konala

Ruosilankuja 3 - 2800.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana katutason liiketilaa Konalassa.

Tämä 2800m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Tila sisältää omat sosiaalitilat. Mahdollista vuokrata lisäksi 100-1400m2 toimistotilaa sekä 200-1200m2 varastotilaa. Liiketila ei sovellu päivittäistavarakaupalle. Vapautuminen joulukuussa 2021. Kiinteistön talotekniikka on uusittu kolme vuotta sitten. Tiloissa on jäähdytys. Pihalla on moderni valvontajärjestelmä.

Ruosilankuja 3 on toimistokiinteistö Helsingin Konalassa. Kiinteistöstä on hyvät liikenneyhteydet keskustaan sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Kauppakeskus Ristikko sijaitsee alle 1km päässä. Kiinteistö antaa hyvän näkyvyyden Vihdintielle.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Ruosilankuja 3
Kaupunginosa Konala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2800.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Vihdintien varrella ja Kehä I:n läheisyydessä. Hyvät yhteydet myös Hämeenlinnanväylältä.
Palvelut Lähellä useita lounasravintoloita. Kauppakeskus Ristikon palvelut lähellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo