Toimistotila, Ydinkeskusta

Mikonkatu 17 - 183.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa arvorakennuksessa Fenniakorttelissa, Helsingin ydinkeskustassa.

Kyseinen 183m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tilasta on näkymät suoraan Rautatientorille. Tila koostuu kuudesta toimistohuoneesta, wc-tiloista ja omasta pienestä keittiöstä.

Mikonkatu 17 eli Fennia-talo on osa Fenniakorttelia, joka tarjoaa sekä sijainniltaan että saavutettavuudeltaan loistavat puitteet liiketoiminnalle. Toimitilat ovat nykyaikaisesti varustettuja, ilmastoituja ja jäähdytettyjä. Sijainti aivan rautatieaseman sekä Rautatientorin linja-autoaseman vieressä takaa loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Myös Kaisaniemen metroasema on aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Henkilöautoilijoille löytyy parkkitilaa Engelin ja Kluuvin pysäköintilaitoksissa.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Mikonkatu 17
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 183.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka E2007
Neliöhintaluokka 30 - 34€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Rautatientorin vieressä. Kaikki keskustan pysäköintihallit lähellä.
Palvelut Keskustan kattavat palvelut lähietäisyydellä. Lähellä myös useita pysäköintihalleja. Fennia-korttelista löytyy mm. ruokaravintola Siipiweikot ja Vapiano.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo