Toimistotila, Tapiola

Revontulenpuisto 2 - 142.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Tapiolasta.

Tämä 142m2 kalustettu toimistotila sijaitsee kiinteistön pientoimistoalueella, joka valmistuu elokuussa 2022. Toimistosta on merinäkymät. Kerroksessa on yhteiskäyttöiset neuvotteluhuoneet, taukotilat ja wc-tilat. Vuokraan sisältyy kalusteiden lisäksi mm. siivous, kahvikoneen käyttö, internet-yhteys ja kuntosalin käyttöoikeus.

Revontulenpuisto 2 on moderni toimistokiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Länsiväylän vieressä. Metsätapiola on rakennettu luontoa, perinteitä ja arkkitehtuuria kunnioittaen. Harkitulla sisustuksella tiloista on saatu erittäin viihtyisät ja työympäristö on suunniteltu tukemaan yrityksen muuttuvia tarpeita. Puuta on käytetty sisustuksessa niin työtiloissa kun kalusteissakin. Lisäksi kiinteistössä monipuoliset palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Revontulenpuisto 2
Kaupunginosa Tapiola
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 142.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka D2018
Neliöhintaluokka 31.5 - 35.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet julkisella liikenteellä. Länsiväylän varrella.
Palvelut Kiinteistö tarjoaa monipuoliset palvelut tukemaan yrityksen toimintaa. Niihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, lounasravintola, neuvottelutilat sekä liikuntapalvelut. Kiinteistössä on lämmin maanalainen pysäköintihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo