Toimistotilat pääkaupunkiseutu

Onko yritykselläsi etsinnässä uudet toimitilat pääkaupunkiseudun alueelta? Meiltä saat yhdellä yhteydenotolla kattavan valikoiman pääkaupunkiseudun vapaita ja vapautuvia toimistotiloja. Meillä on välityksessä kaikkien suurten ja useiden pienempienkin kiinteistönomistajien toimitilat.

 

Miksi valita Bureau toimitilat?

 

Bureau on asiantunteva ja ammattitaitoinen toimitilavälitysyritys, joka on tehnyt tuloksellista toimintaa jo yli 10 vuoden ajan. Olemme tilanhakijan mukana läpi koko prosessin aina tilatarpeiden kartoituksesta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti. Tarjoamme välitystyön lisäksi lakineuvontaa toimitilojen vuokrausta koskevissa asioissa. Me sovimme katselmuskierrokset suoraan omistajien kanssa, joten yrityksenne ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa selvittelyihin. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksuton.

Toimistotilat Espoo

 

Keilaniemi ja Otaniemi ovat pääkaupunkiseudun kysytyimpien alueiden joukossa, kun haetaan toimistotiloja Espoosta. Nämä alueet kehittyvät kovaa vauhtia ja saavutettavuus paranee entisestään raide-jokerin valmistuessa. Keilaniemi on merkittävä teknologiakeskittymä ja yhä useampi yritys valitsee Keilaniemen toimipaikakseen alueen kattavien palveluiden, luonnon ja virkistysmahdollisuuksien ansiosta. Keilaniemessä Keilaranta 4 tarjoaa yrityksille toimitilojen joustavuutta, merinäköalan, huippumoderneja tiloja sekä kattavat palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi.

 

Kiinteistö on vuonna 2019 modernisoitu talotekniikaltaan täysin ja saneerattu energiatehokkaaksi. Keilaranta 4 on alun perin rakennettu pääkonttorikäyttöön ja kiinteistössä on vuokralaisille tarjolla muun muassa autopesupalvelut, kuntosali, näyttävä sauna- ja spa-osasto ja viereisessä kiinteistössä on monipuolinen ravintolamaailma.

 

Toinen merkittävä toimistotilojen keskittymä on Life Science Center osoitteessa Keilaranta 10-16. Kohde koostuu viidestä kiinteistöstä ja uusi laajennusosa valmistuu vuonna 2023. Huippumodernin laajennusosan valmistumisen jälkeen kiinteistössä toimii yhteensä noin 40 biotiede- ja teknologiayritystä. Laajennusosan rakentamisen lähtökohtana on alentaa hiilijalanjälkeä niin pieneksi kuin mahdollista. Lisäksi energian- ja vedenkulutukseen, kierrätykseen, jätteiden lajitteluun, valaistukseen, ilmanlaatuun sekä materiaaleihin kiinnitetään erityistä huomiota.

 

Otaniemi on toinen kansainvälinen keskittymä Espoossa. Alueella toimii muun muassa Technopoliksen Innopoli 1-4 ja Aallonharja, joka valmistuu juuri saneerauksesta.  Technopolis Otaniemi tarjoaa yrityksille modernit ja tehokkaat toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Kehä I:n varrella. Technopolis Otaniemi koostuu neljästä Innopoli-kiinteistöstä, joilla on jokaisella kansainvälinen energia- ja ympäristöhallinnan LEED-sertifikaatti. Otaniemi on sijainniltaan loistava, sillä alueelle on erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet sekä ympärillä tiivis kansainvälinen työympäristö.

 

Toimistotilat Vantaa

 

Vantaan Aviapolis on Vantaan suurin yrityskeskittymä ja Suomen toiseksi suurin työpaikkakeskittymä. Alueen sijainti on erinomainen, sillä Aviapolis on lentoliikenteen ohella myös muun liikenteen solmukohta. Aviapoliksessa sijaitsee kaksi kehäradan rautatieasemaa, alueen läpi kulkevat Kehä III sekä Tuusulanväylä. Lisäksi Hämeenlinnan- ja Lahdenväylät ovat vieressä. Vantaalle on myös suunnitteilla pikaraitiotie Vantaan ratikka, joka tulee yhdistämään Hakunilan ja Länsimäen seudut raideliikenteen pariin ja luo vaivattoman yhteyden Jumboon, Tikkurilaan ja Aviapolikseen sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Lentokentän välittömässä läheisyydessä sijaitseva Gate8 Business Park muodostuu kahdeksasta toimistorakennuksesta jotka yhdessä muodostavat aktiivisen yrityskeskittymän, jossa työskentelee jo yli 150 eri toimialan yritystä. Muita lentokentän vieressä sijaitsevia toimistokeskittymiä ovat muun muassa Avia Pilot, Airside Center sekä toimintakeskus ”Toke”.

 

Pääkaupunkiseudulla suosittuja toimistotilojen keskittymiä ovat myös Vantaan Aviapoliksen lisäksi Tikkurilassa, Myyrmäessä ja Tammiston alueilla. Tikkurilan alueella on paljon vapaata toimistotilaa ja alueen toimistokanta on vanhempaa, mutta uudempia toimistokiinteistöjä löytyy myös läheltä juna-asemaa.

 

Myyrmäessä toimistokanta on myös vanhempaa, mutta esimerkiksi kauppakeskus Myyrmannia vastapäätä sijaitseva Virtatalo on herätetty uudelleen eloon. Kiinteistön aula-, auditorio-, ravintola- ja kokoustilat ovat kokeneet muodonmuutoksen ja lisäksi koko talotekniikka on uusittu ja katolle on asennettu aurinkovoimala.

 

Toimistotilat Helsinki

 

Helsingin toimistokeskittymät ovat jakautuneet useaan alueeseen. Suurin niistä on Helsingin keskusta, johon voidaan lukea myös Kamppi, Kaisaniemi, Kaartinkaupunki sekä Punavuori. Kampin suosio on kasvanut viime vuosina pääkaupunkiseudun toimistotilojen kysynnässä. Muita suosittuja toimistokeskittymiä ovat Hakaniemi, Vallila, Ruoholahti ja Sörnäinen.

 

Hakaniemi kokee voimakasta muutoksen aikaa, kun Siltasaari 10- hankkeen myötä klassisten toimistorakennusten rinnalle saadaan moderneja toimistotiloja ja vapaa-ajan virkistysmahdollisuuksia, jotka palvelevat ympäri vuorokauden. Hakaniemi vetää yrityksiä puoleensa alueen kattavien mahdollisuuksien takia – Hakaniemen tori, kauppahalli ja suuret ranta-alueet ovat olleet ihmisten kohtaamispaikkoja kautta aikain. Hakaniemi tulee tarjoamaan modernien toimitilojen lisäksi kattavasti erilaisia palveluja yritysten liiketoiminnan tueksi.

 

Vallilassa on vuokrattavana toimistotiloja useammastakin näyttävästä kiinteistöstä, kuten Kravattitehtaalta tai Vallilan Funkista, joka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Vallilan Ässäkorttelissa. Molempia kiinteistöjä on modernisoitu ja saneerattu vuosien 2020 ja 2021 aikana.

 

Pitäjänmäen suosio tulee kasvamaan merkittävästi tulevien vuosien aikana. Alueelle on tulossa useiden julkisten liikennevälineiden solmukohta, kun alueelle valmistuu raide-jokeri sekä pikaraitiolinja keskustan suuntaan. Yksi solmukohdan välittömässä läheisyydessä sijaitseva toimistokiinteistö on upea Ultimes Business Garden, jonka modernin tilasuunnittelun ansiosta toimitilat pystytään räätälöimään yrityksen tarpeiden mukaisiksi. Kiinteistön joustavat toimistotilat mahdollistavat helposti myös tilojen uudelleenjärjestelyn yrityksen kasvaessa tai pienentyessä.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.