Toimistotilat Kalasatama – Sörnäinen

Toimistotilat Kalasatama – Sörnäinen

Etsitkö toimistotilaa yrityksellesi Kalasataman, Hermannin, Sörnäisten tai Vallilan alueelta? Hakukoneellamme löydät laajan valikoiman kohteita näiltä alueilta. Mikäli haluat apua tilan etsinnässä, ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme.

 

Miten toimitilan hakuprosessi etenee?

 

  • kartoitamme toimitilatarpeenne puhelimitse tai kasvokkain
  • kokoamme teille listan markkinoilla olevista vaihtoehdoista
  • järjestämme tilojen katselmuskierroksen
  • olemme mukananne sopimusneuvotteluissa sen allekirjoittamiseen asti

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan tai muuten erinomainen juuri teidän yrityksellenne, mutta se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Lue, miksi välittäjän palveluita kannattaa hyödyntää uusien toimitilojen hankinnassa.

Kalasataman ja Sörnäisten alueen toimitilat

 

Itäiseen kantakaupunkiin kuuluva Sörnäisten alue oli aikoinaan teollisuusaluetta, jossa toimivat mm. HOK Elanto, Kone- ja Siltarakennus sekä rahtilaivasatama. Nykyään näistä vanhoista teollisuuskiinteistöistä ja alueista on saneerattu toimitila- ja asuinkiinteistöjä. Alue kehittyy koko ajan ja 2040-lukuun mennessä Sörnäisten viereen, Kalasatamaan onkin rakentunut uusi, merellinen asuin- ja työympäristö.

 

Vuonna 2018 alueelle aukesi mm. Kauppakeskus REDI, jonka yhteyteen valmistuu myös asuntoja. Lisäksi sieltä löytyy toimistokiinteistö Trooli, jossa on vuokrattavana runsaasti erikokoisia toimistovaihtoehtoja. Troolin vierestä löytyy Teurastamon alueen palvelut sekä Rantatie Business Park, joka koostuu kolmesta kiinteistöstä, joista viimeisin valmistui vuoden 2019 aikana. Sörnäisten puolella erinomaisia toimitilavaihtoehtoja löytyy mm. Vilhonvuorenkadun ja Sörnäisten rantatien varrelta.

 

 

 

 

Sörnäisten ja Kalasataman alueella on tällä hetkellä tarjolla vapaita toimitiloja useissa eri kiinteistöissä. Kiinteistöt ja niiden toimitilat ovat moderneja, nykypäivän toimistovuokralaisen tarpeisiin vastaavia. Alueelle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Kiinteistöt tarjoavat yrityksille muuntojoustavat toimitilat ja monipuoliset palvelut liiketoiminnan tueksi.

 

Bureau Toimitilat

 

Bureau Toimitilat pystyy vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Kannattaa myös huomioida se, että kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Kalasataman ja Sörnäisten alueilta.

 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.