Toimistotilat Vallila

Onko yritykselläsi etsinnässä uudet toimitilat Helsingin Vallilasta? Yhdellä yhteydenotolla saat meiltä kaikki alueeen vapaat ja vapautuvat toimitilavaihtoehdot. 

  

Miksi valita Bureau Toimitilat? 

  

Bureau Toimitilat on asiantunteva ja ammattitaitoinen toimitilavälitysyritys, jolla on yli 10 vuoden kokemus erilaisten yritysten toimitilaprojekteista. Kartoitamme toimitilatarpeenne tarkasti ja kartoituksen pohjalta etsimme tarpeisiinne sopivia toimitilavaihtoehtoja. Sovimme omistajien kanssa näytöt kohteisiin eikä yrityksenne tarvitse käyttää aikaa ylimääräiseen selvittelyyn. Autamme tilojen etsinnässä aina toimitilojen kartoituksesta sopimusneuvotteluihin asti. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen. 

Toimistotilat Vallila 

 

Vallila on pohjoisimpia Helsingin kantakaupunkiin kuuluvia kaupunginosia. Vallilan alue on alun perin tunnettu teollisuuskeskittymänä, kun sen eteläosa, vanhan Sörnäisten satamaradan  alue rakennettiin 1900-luvun alussa teollisuusalueeksi. Alueella toimi muun muassa VR:n suuri teollisuuslaitos, Pasilan konepaja. 

 

Satamarata siirrettiin myöhemmin kulkemaan Vallilan pohjoispuolelta, ja sen jälkeen vanhan satamaradan varsilla olleet teollisuuskiinteistöt on vähitellen purettu tai muutettu toimistokiinteistöiksi. 

 

Vuokrattavia moderneja toimistotiloja löytyy nykyään Satamaradankadulta Vallilan FunkistaVallilan Funk on 1930-luvulla valmistunut toimistokiinteistö, joka sijaitsee lähellä Sturenkadun ja Teollisuuskadun risteystä, Vallilan Ässäkorttelissa. Vallilan Funk sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien päässä, ja kiinteistöstä on vuokrattavissa keväällä 2020 täysin uudistettuja toimistotiloja. Tilat on rakennettu nykyaikaisia vaatimuksia vastaavaksi ja vuokralaisia palvelee monipuoliset työn ja vapaa-ajan palvelut aivan käden ulottuvilla. 

 

Vallilan alue on voimakkaassa kehityksessä ja toimitiloissa on nopea liikkuvuus. Vuokrattavia toimistotiloja löytyy esimerkiksi Elimäenkadulla sijaitsevasta Kravattitehtaasta. Kravattitehdas sijaitsee keskellä kehittyvää Vallilaa. Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Triplan kauppakeskukseen ja Pasilan juna-asemalle on reilun kilometrin kävelymatka. Kravattitehtaan vanhimmat osat rakennettiin vuonna 1926 ja kiinteistön tiloja modernisoidaan parhaillaan vanhaa historiaa kunnioittaen.  

 

 

Vuokrattavia toimitiloja erikokoisiin tarpeisiin löytyy myös Kuortaneenkadulla sijaitsevasta Vallilan tekosilkkikutomon toimistorakennuksesta. Kiinteistö on vuonna 1939 rakennettu punatiilinen teollisuusrakennus, joka on saneerattu persoonalliseksi toimitilakiinteistöksi. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Pasilan asemaa.

 

Vallilan kulkuyhteydet ja palvelutarjonta 

 

Vallila on kulkuyhteyksiltään ja palvelutarjonnaltaan erinomainen sijainti yrityksille. Alueelle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet useilla bussi- ja raitiovaunulinjoilla. Pasilan juna-asemalle on lyhyt matka. Vallila on hyvin saavutettavissa myös omalla autolla.

 

Vallilan alueella on useita lounasravintoloita ja päivittäistavarakauppoja. Monipuolista palvelukattausta täydentää lähellä sijaitseva kauppakeskus Tripla. Helsingin keskustaankin on lyhyt matka. Vallilaa ympäröi lisäksi useat kauniit puistoalueet.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.