Toimitilat Helsinki keskusta

Toimitilat Helsinki keskusta

 

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa Helsingin alueelta? Meiltä saat kaikki Helsingin alueen toimitilavaihtoehdot yhdellä yhteydenotolla.

 

Mitä oikeastaan siis teemme?

Ensin teemme toimitilatarpeiden kartoituksen, jonka jälkeen etsimme teille kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen on vuorossa kohdekierros, jossa kierretään teitä kiinnostavat tilat. Viimeiseksi alkavat sopimusneuvottelut, jossa keskustellaan valitsemanne kohteen muutostöistä ja vuokrasopimuksen pituudesta. Kun sopimus on kumpaakin osapuolta miellyttävä, on jäljellä sopimuksen allekirjoitus. Me autamme teitä koko prosessin ajan kaikissa teitä askarruttavissa asioissa.

 

Tilaa haettaessa on hyvä muistaa, että jos jokin tila on sijainniltaan täydellinen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen hetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki toimitilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Toimistotilat Helsinki, keskusta

 

Helsingin keskustan alueelta löytyy toimitilavaihtoehtoja jokaiseen makuun. Alueella on tarjolla toimitiloja historiallisesti arvokkaissa kiinteistöissä, moderneja ja uniikkeja tiloja saneeratuissa kiinteistöissä sekä industrial-henkisiä tiloja. Helsingin keskustasta löytyy myös vanhaa tilakantaa, mikäli sille on tarve. Suurin osa tiloista on muokattavissa ainakin osittain vuokralaisen tarpeiden mukaan. Keskustassa kiinteistöjen suojelu rajoittaa joissain tapauksissa julkisivun lisäksi myös sisätilaremontteja.

 

Helsingin keskusta-alueelta tiloja haettaessa on hyvä laajentaa hakua myös Kampin, Punavuoren, Kaisaniemen ja Kaartinkaupungin alueisiin. Nämä usein laitetaan markkinointiin omana alueenaan, mutta valitsemalla hakukriteereihisi myös em. alueet, saat enemmän vaihtoehtoja ja on helpompi vertailla, millaista tilaa olette oikeasti etsimässä.

Suosittuja sijainteja ja liiketilat Helsingin keskusta-alueella

 

Keskustan halutuimpia osoitteita ovat tietenkin Aleksanterinkatu, Mikonkatu ja Kaivokatu. Kampissa haluttuja osoitteita ovat Salomonkatu, Urho Kekkosen katu, Fredrikinkatu ja Annankatu. Punavuoren alueella sijaitsevat Iso Roobertinkatu ja ihana entinen tehdashenkinen Merikortteli. Kaartinkaupunki tunnetaan vahvasti finanssialan toimijoistaan. Siellä halutut osoitteen sijaitsevat Pohjois- ja Eteläesplanadin läheisyydessä, Unioninkadulla, Fabianinkadulla ja Korkeavuorenkadulla.

 

Keskusta-alueen liiketilat ovat haluttuja ja usein pienet kivijalkatilat menevätkin todella nopeasti vuokralle. Tarjolla on myös kauppakeskustilaa, mutta vuokralaisella tulee olla jo olemassa oleva vahva brändi tai kunnon liiketoimintasuunnitelma, jolla lähestyä tilojen omistajaa. Liiketilojen vuokrahinnat ovat keskustassa huomattavasti muuta Helsinkiä korkeammat, tämä on vuokralaisen hyvä tiedostaa jo heti alkuvaiheessa.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.