Toimistotilat Leppävaara

Toimistotilat Leppävaara

 

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Espoon Leppävaarasta tai sen lähiympäristöstä? Ota yhteyttä meihin, sillä pystymme tarjoamaan teille kaikki vuokrattavat ja vapaat toimitilat Leppävaaran alueelta.

 

Miten Bureau Toimitilat auttaa toimitilan haussa?

 

Aloitamme aina toimitilatarpeenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme kriteerejänne parhaiten vastaavat kohteet. Tämän jälkeen kierrämme kaikki teitä kiinnostavat kohteet. Tilaa etsiessä kannattaa muistaa se, harvoin löytyy täysin muuttovalmista tilaa. Lähes kaikki tilat remontoidaan tai ehostetaan uuden vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilakatselmusten jälkeen on vuorossa sopimusneuvottelut, joissa olemme mukananne loppuun asti.

Meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Kaikkia tiloja emme saa markkinoida julkisesti, nämä kohteet saat tietoosi vain ottamalla meihin yhteyttä. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Leppävaaran alueella.

Leppävaaran toimistotarjonta

 

Leppävaara on tällä hetkellä Espoon suurin asuin- ja työpaikkakeskittymä. Se kehittyy ja kasvaa entisestään koko ajan. Se sijaitsee liikenteellisesti erinomaisessa kohdassa. Sinne tulee useat eri julkisen liikenteen yhteydet joka puolelta pääkaupunkiseutua, tulevaisuudessa alueen läpi kulkee myös Raide-Jokeri. Omalla autolla tullessa Kehä I ja Turunväylä ovat parhaita reittejä. Suur-Leppävaaraan luetaan kuuluvaksi myös Mäkkylän ja Perkkaan alueet.

Leppävaaran toimistokannasta löytyy niin uusia kuin vanhojakin toimitilakiinteistöjä. Uusimpia kohteita ovat Bertel Jungin aukiolla, Sellon naapurissa sijaitseva Alberga Business Park, jonka viimeisin, 5. rakennus valmistui vuoden 2018 aikana. Perkkaan suuntaan mentäessä löytyy Linnoitustieltä mm. Säterinportti ja Quartetto Business Park. Toisella puolella Kehä I:stä, Perkkaan puolella sijaitsevat mm. Stella Business Park, Polaris Business Park ja hieman pidemmällä Turunväylän varrella Duetto Business Park. Varsinkin näiden Business Parkien toimistotilat on suunniteltu niin, että tilat ovat helposti muokattavissa joko avonaiseksi tai huonetoimistoksi sekä niiden yhdistelmäksi.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.