Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academy

Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academy oli perustamassa brasilialaisen jujutsun salia vuonna 2021, jolloin yritys aloitti myös toimintaansa soveltuvien toimitilojen etsimisen.

”Etsimme toimintaamme sopivia tiloja ensin itse. Tilan löytäminen oli vaikeaa, koska tarjolla olleet tilat olivat joko liian isoja tai niihin tarvittiin paljon remonttia”, kuvailee Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academyn perustaja ja valmentaja Milla Bahia.

 

Yrityksellä oli selkeä näkemys tilatarpeestaan jo projektin alkuvaiheessa. Sopivan toimitilan tuli olla avara tila, joka soveltuisi liikuntakäyttöön. Tiloista tuli löytyä vesipiste ja suihkut.

 

”Bureaun palvelu auttoi meitä löytämään vapaat sopivat toimitilat alueelta, josta etsimme. Aika nopeasti sopiva tila löytyikin. Lisäksi välittäjä auttoi paljon yhteydenpidossa vuokranantajaan sekä sopimusasioissa. Hän vastasi aina nopeasti viesteihin ja oli suuri apu kaiken kaikkiaan. Suosittelen palvelua ehdottomasti muillekin tiloja etsiville yrityksille”, Milla Bahia kertoo.

 

Sopiva toimitila löytyi Espoon Suomenojalta ja salin toiminta käynnistyy 18.10.2021.

Bureaun palvelu auttoi meitä löytämään vapaat sopivat toimitilat alueelta, josta etsimme. Aika nopeasti sopiva tila löytyikin. Lisäksi välittäjä auttoi paljon yhteydenpidossa vuokranantajaan sekä sopimusasioissa. Hän vastasi aina nopeasti viesteihin ja oli suuri apu kaiken kaikkiaan. Suosittelen palvelua ehdottomasti muillekin tiloja etsiville yrityksille.

Milla Bahia Founder, Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academy
Haaste Asiakas halusi löytää liikuntakäyttöön sopivan toimitilan. Ratkaisu Sopiva toimitila löytyi Espoon Suomenojalta. Kellarikerroksen tilasta saatiin remontoitua urheilutoimintaan sopiva tila. Tilan koko 115 m² Tilatyyppi Varasto
Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academy

Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academy on vuonna 2021 perustettu BJJ-sali, joka tarjoaa alan ammattimaista valmennusta. Kilpavalmennuksen lisäksi heillä on omat ryhmät aloittelijoille, naisille sekä lapsille. Bahia BJJ tarjoaa useita harjoituksia päivässä, joista jokainen voi valita itselleen sopivan ajan ja tason.

 

Bahia BJJ tarjoaa aloittelijoille 12 viikon peruskursseja, jotka on suunnattu yli 15-vuotiaille. Kurssilla opitaan jujutsun alkeet ja kohotetaan kuntoa. Naisille suunnatuissa harjoituksissa keskitytään harrastajan omien tavoitteiden ja tason mukaan joko kilpaurheiluun, itsepuolustukseen tai kunnon kohottamiseen. Yritys tarjoaa myös yksityistunteja, joissa valmentaja käy läpi asiakkaan osaamisen ja heikkoudet.  Yksityistunneilla on mahdollista kehittää jujutsutaitojaan yksilöllisesti ja nopeammin kuin ryhmätunneilla. Lasten tunnit on suunnattu 6–12-vuotiaille. Tunneilla opetellaan leikkisästi jujutsun perusteita ja parannetaan kehonhallintaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja keskittymistä. Kisaryhmissä taas keskitytään valmistautumaan tuleviin kisoihin ja treenit ovat intensiteetiltään kovempia.

 

Lue lisää Bahia Brazilian Jiu-Jitsu Academyn toiminnasta

Etsitkö toimitiloja?

Kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat löytyvät listattuna sivultamme. Välityksessämme on tuhansia toimitiloja eri puolilta Suomea. Kattavasta valikoimastamme löytyy niin toimisto-, tuotanto-, varasto- kuin liiketilojakin.

 

Katso vapaat toimitilat

 

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä, jolloin ammattitaitoiset välittäjämme hoitavat kriteereitänne vastaavien toimitilojen etsinnän puolestasi, jolloin voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

 

Vinkit sujuvaan toimitilojen etsintäprosessiin