Wollis & Co Oy

Vuonna 2020 toiminnan laajentaminen ja uusien toimitilojen etsiminen tuli ajankohtaiseksi.

Wollis & Co oli jo vuosia pohtinut uuden lounasravintolatilan avaamista Porvoon keskustaan.  He löysivät sattumalta Bureaun tilailmoituksen, ja päättivät koronan tuomista haasteista huolimatta selvittää tilan mahdollisuudet.

 

”Olemme jo vuosia haaveilleet, että jonain päivänä avaamme toimipisteen myös Porvoon keskustaan. Korona on muuttanut arkeamme, mutta emme halua antaa periksi. Sattumalta löysimme tämän vapaan tilan ja päätimme tutustua mahdollisuuteen”, sanoo Wollis & Co:n omistaja Anne Wollsten.

 

Kiinnostava tila löytyi Porvoon virastotalosta, jonne Bureaun välittäjä järjesti tutustumiskäynnin. Bureau oli Wollis & Co:n apuna selvittämässä mm. kiinteistön käyttöastetta ja vuokralaisten lounas- ja palvelutarpeita, tilan varustelutasoa sekä paikkamäärämahdollisuuksia. Selvittelyjen pohjalta Wollis & Co pystyi suunnittelemaan kyseiselle kiinteistölle sopivan lounas- ja palveluvalikoiman.

 

”Tuntui, että Bureaun välittäjä oli apunamme 24 tuntia vuorokaudessa. Hän vastasi iltamyöhällä sähköposteihimme, selvitti kaikki asiat, jotka kysyimme ja oli yhteydessä tarvittaviin tahoihin. Tunsimme, että hän oli 100% puolellamme ja ymmärsi meitä. Voimme lämmöllä suositella Bureaun palveluita muillekin uusia toimitiloja etsiville yrityksille”, Wollsten sanoo.

 

Uusi ravintola avaa ovensa tammikuun 2021 puoleen väliin mennessä. Avajaisaikataulusta kerrotaan lisää yrityksen nettisivuilla, kun lopullinen ajankohta vahvistuu.

Tuntui, että Bureaun välittäjä oli apunamme 24 tuntia vuorokaudessa. Hän vastasi iltamyöhällä sähköposteihimme, selvitti kaikki asiat, jotka kysyimme ja oli yhteydessä tarvittaviin tahoihin. Tunsimme, että hän oli 100% puolellamme ja ymmärsi meitä. Voimme lämmöllä suositella Bureaun palveluita muillekin uusia toimitiloja etsiville yrityksille.

Anne Wollsten omistaja, Wollis & Co Oy
Tilatarve Kohdeilmoitus vapaasta ravintolatilasta herätti yrityksen vanhan haaveen avata ravintola Porvoon keskustaan. Tilan koko 220 m² Tilatyyppi Liiketila
Wollis & Co Oy

Wollis & Co Oy on perheyritys, jonka historia alkaa vuodesta 2009. Johan Wollsten perusti toiminimen, ja avasi ensimmäisen lounasravintolansa Twinstar Cafèn Porvoon Mega-Auton tiloihin tarkoituksenaan työllistää itsensä. Nopeasti toiminta kasvoi, ja hän palkkasi lisätyövoimaa. Muutaman vuoden jälkeen Tmi Johan Wollsten otti vastuulleen Porvoon ABB:n henkilöstöravintolan ja samaan aikaan Wollis & Co perustettiin, kun Anne Wollsten siirtyi yrittäjäksi. Vuonna 2014 yritys avasi kolmannen ravintolansa Tähtikerhon Tolkkisiin ja neljännen Tähti-ravintolan Autotalo Laakkosen tiloihin.  Vuonna 2017 yritys laajensi toimintaansa Porvoon ulkopuolelle ja avasi uuden ravintolan Kotkaan. Sonocon Tähti löytyy Kotkan Karhulasta, Sonoco Alcoren paperihylsytehtaan tiloista.

 

Yrityksellä on vankka kokemus lounasravintolatoiminnasta ja heidän mottonsa on: Monipuolista ja Maukasta Ruokaa Rakkaudella. Yrityksessä panostetaan hyvään työilmapiiriin ja työntekijöiden yhteistyön merkitys on suuri. Korkeatasoinen asiakaspalvelu on yrityksen kilpailuetu.

 

Wollis & Co:n ravintoloissa on tarjolla monipuolinen buffet-lounas, joka on mahdollista myös ottaa mukaan. Yritys tarjoaa lisäksi ruokien kuljetuspalvelua.

 

Tutustu yrityksen ravintoloihin