Toimitilat Espoo

Vuokrattavat toimitilat Espoo

 

Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Helsingin naapurissa. Kaupungissa asuu noin 290 000 ihmistä ja se on osa pääkaupunkiseutua. Espoo tunnetaan erityisesti teknologiasta, tutkimuksesta ja innovaatioista.

 

Espoo on merkittävä innovaatioiden kehityspaikka. Esimerkiksi Nokia perusti tutkimus- ja kehityskeskuksen Espooseen vuonna 1977. Nykyään kaupungissa toimii useita kansainvälisiä yrityksiä, kuten Microsoft, Kone ja Fortum.

 

Espoo on pinta-alaltaan laaja alue, jossa on useita eri toimitilakeskittymiä. Toimitilaa tarvitseville tarjoamme laajan valikoiman toimistotiloja, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja. Me hoidamme puolestanne koko toimitilan etsimisprosessin, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Espoosta.

 

Toimistotilat Espoossa

 

Espoossa on paljon eri toimistokeskittymiä. Tunnetuimpia niistä ovat Suur-Leppävaaran alue, Keilaniemi, Otaniemi ja Tapiola. Leppävaarassa on tarjolla uusia, vanhoja ja suunnitteilla olevia tiloja. Vanhatkin kiinteistöt on onneksi rakennettu niin, että tilat ovat helppo muokata yritysten tarpeiden mukaisiksi ja tiloista saadaan moderneja ja toimivia toimistoja. Espoo Keilaniemi, joka tunnetaan Otaniemen lisäksi yhtenä pk-seudun teknologiakeskittymistä, on tällä hetkellä suuressa suosiossa. Alueelta löytyy uusia ja nykyaikaisia kiinteistöjä ja niitä rakentuu kokoajan myös lisää.

Varasto-, logistiikka- ja liiketilat

 

Länsiväylän varresta löytyy vaihtoehtoja niin toimisto kuin varastotilaa etsivälle. Matinkylässä on hyviä, nykyaikaiset tilatarpeet täyttäviä toimitiloja, lisäksi Olarin puolella on vanhempia tiloja sopusuhtaisempaan hintaan. Suomenojalta löytyy keskittymä, josta löytyy niin liike-, varasto- kuin toimistotiloja. Kivenlahdessa tarjolla on pääosin varastotiloja. Tuotanto- ja varastotiloja on tällä hetkellä vähemmän vapaana Espoon alueella,  mutta niitäkin vapautuu aika ajoin hyviltä sijainneilta.

 

Turunväylän varrella toimitiloja on runsaasti tarjolla mm. Kilossa ja Mankkaalla. Kehä III:n varrella ja läheisyydessä on tarjolla enimmikseen varastotilaa. Suosituimpia keskittymiä varastotilaa haettaessa Kehän varrelta ovat Juvanmalmi, Koskelo ja Kauklahti. Liiketilojen suurimmat keskittymät ovat Matinkylässä, Tapiolassa ja Leppävaarassa. Retail-tiloja löytyy lisäksi Suomenojan lähistöltä.

Käytä hakuamme ja etsi vapaat toimitilat Espoossa tai ole meihin yhteydessä niin autamme sinua löytämään tarpeitanne vastaavat toimitilat!

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista toimitiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.