Toimitilat Espoo

Kaikki vapaat Espoon toimitilat saatavilla yhdestä paikasta. Etsi hakukoneellamme juuri sinulle sopivimmat vuokrattavat tai myytävät tilat alueelta tai ota meihin yhteyttä ja me etsimme toimitilat puolestasi täysin ilmaiseksi.

 

 

Miten vuokrausprosessi etenee?

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoitus
  • listauksen tekeminen asiakkaalle markkinoilla olevista tiloista
  • kiinnostavimpien tilojen kohdekierros
  • sopimusneuvottelut, joissa käydään läpi myös tilaa koskevat muutokset
  • sopimuksen allekirjoitus

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen hetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia yleensä ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Toimitilat Espoossa

Espoo on pinta-alaltaan laaja alue, jossa on useita eri toimitilakeskittymiä. Toimitilaa tarvitseville tarjoamme laajan valikoiman toimistotiloja, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja. Me hoidamme puolestanne koko toimitilan etsimisprosessin, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Pystymme tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Espoosta.

 

Toimistotilat Espoossa

Espoossa on paljon eri toimistokeskittymiä. Tunnetuimpia niistä ovat Suur-Leppävaaran alue, Keilaniemi, Otaniemi ja Tapiola. Leppävaarassa on tarjolla uusia, vanhoja ja suunnitteilla olevia tiloja. Vanhatkin kiinteistöt on onneksi rakennettu niin, että tilat ovat helppo muokata yritysten tarpeiden mukaisiksi ja tiloista saadaan moderneja ja toimivia toimistoja. Espoo Keilaniemi, joka tunnetaan Otaniemen lisäksi yhtenä pk-seudun teknologiakeskittymistä, tarjoaa yrityksille vanhemman kannan tiloja, jonka lisäksi sinne on rakenteilla myös täysin uusia, nykyaikaisia kiinteistöjä.

 

 

Varasto-, logistiikka- ja liiketilat

Länsiväylän varresta löytyy vaihtoehtoja niin toimisto kuin varastotilaa etsivälle. Matinkylässä on hyviä, nykyaikaiset tilatarpeet täyttäviä toimistotiloja, lisäksi Olarin puolella tarjolla on vanhempia tiloja sopusuhtaisempaan hintaan. Suomenojalta löytyy keskittymä, jossa on vuokrattavissa niin liike-, varasto- kuin toimistotiloja. Kivenlahdessa tarjolla on pääosin varastotiloja.

 

Turunväylän varrella toimistotiloja on runsaasti tarjolla mm. Kilossa ja Mankkaalla. Kehä III:n varrella ja läheisyydessä on tarjolla enimmikseen varastotilaa. Suosituimpia varastotilaa haettaessa Kehän varrelta ovat Juvanmalmi, Koskelo ja Kauklahti. Liiketilojen suurimmat keskittymät ovat Matinkylässä, Tapiolassa ja Leppävaarassa. Retail-tiloja löytyy lisäksi Suomenojan lähistöltä.

Käytä hakuamme ja etsi vapaat toimitilat Espoossa tai ole meihin yhteydessä ja me autamme sinua löytämään haluamasi!

OTA YHTEYTTÄ

Kysy lisää vapaista toimitiloista!

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.