Toimitilat Herttoniemi – Roihupelto

Toimitilat Herttoniemi ja Roihupelto 

 

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Itä-Helsingin alueelta? Meiltä löytyy monipuolinen valikoima toimisto-, varasto-, liike- ja tuotantotiloja mm. Herttoniemen ja Roihupellon alueilta. Voit etsiä sopivat vaihtoehdot itse hakukoneellamme tai jättää meille yhteydenottopyynnön. Autamme mielellämme tilojen etsinnässä. 

 

Miten prosessi etenee?

 

  • Kartoitamme aluksi yrityksenne toimitilatarpeen 
  • Etsimme tietokannastamme kriteereihinne sopivat toimitilavaihtoehdot 
  • Järjestämme valitsemiinne kohteisiin tutustumiskäynnin 
  • Tarvittaessa etsimme lisää vaihtoehtoja, jos sopivaa toimitilaa ei löydy ensimmäisellä kierroksella 
  • Olemme tukenanne vuokrasopimusneuvotteluissa 

  

Toimitilat ovat usein edellisen vuokralaisen jäljiltä pintaremontin tarpeessa. Ei siis kannata huolestua, jos tila ei ensikatselmuksella näytä muuttovalmiilta. Tilat ovat usein hyvin myös muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Monesti seinien rakentaminen tai niiden poistaminen onnistuu. Tilojen haussa kannattaa keskittyä sopivaan sijaintiin, palveluihin ja tilan pohjaratkaisuun ja tehokkuuteen.  

Herttoniemen toimitilat 

 

Herttoniemi on kaupunginosa, joka on tunnettu teollisuuden maahantuonnista ja varastoinnista. Alue on myös kehittynyt voimakkaasti toimisto- ja liikekäyttäjien ansiosta. Herttoniemellä on kaksi metroasemaa sekä bussiterminaali, josta kulkevat lukuisat bussilinjat. Herttoniemi sijaitsee noin 15 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta. 

 

Vuokrattavia toimitiloja löytyy muun muassa Sahaajankadulta, yrityskeskus Linnasta. Linna tarjoaa monipuolisia toimitiloja erilaisten yritysten tarpeisiin. Tarjolla on toimisto-, showroomvarasto- ja tuotantotilaa. Kiinteistö tarjoaa erikokoisia toimistotiloja alkaen toimistohotellista suuriin kokonaisuuksiin, sekä monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut lähellä. Kauppakeskus Itis sijaitsee lyhyen matkan päässä ja lähialueelta löytyy myös useita ravintoloita, virastoja, oppilaitoksia sekä terveys- ja liikuntapalveluita.  

 

Herttoniemen alue tarjoaa edullisesti varasto- ja tuotantotiloja hyvien kulkuyhteyksien päässä. Vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja löytyy muun muassa Mekaanikonkadulta, Sorvaajankadulta sekä Sahaajankadulta.  Alueella on uusi kauppakeskus Hertsi, jonka rakennustyöt valmistuivat keväällä 2020. Ravintoloiden ja päivittäistavarakauppojen lisäksi kauppakeskuksesta löytyy kirjasto, nuorisotilat, sekä myöhemmin avautuva päiväkoti. Kauppakeskus Hertsiin kuuluu myös osana aiemmin rakennettu kauppakeskus Megahertsi, joten nykyinen kokonaisuus kattaa yhteensä 18 500m2, 40 liikettä, sekä julkisia palveluita. 

Varasto- ja logistiikkatilat Roihupelto 

 

Roihupelto on Herttoniemen kaupunginosaan kuuluva alue Itä-Helsingissä. Aiemmin Roihupellon alue toimi nimellä Roihupellon teollisuusalue. Vaikka nimi on muuttunut, alue toimii yhä teollisuuspainotteisena. Vuokrattavia toimitiloja löytyy monipuolisesti monenlaiseen tarpeeseen. Varasto- ja tuotantotilojen tarjonta keskittyy pääosin Levytielle, Pulttitielle, Laippatielle sekä Tulppatielle.  

 

Levytie 2-4 sijaitsee Itäväylän varrella ja sieltä on vuokrattavissa niin varasto- tuotanto- kuin toimistotilojakin. Levytien tilat ovat helposti muokattavissa ja jaettavissa tai laajennettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. 

 

Pulttitie 16 sijaitsee lähellä Itäkeskusta, Roihupellon teollisuusalueella. Roihupelto on yksi Vartiokylän peruspiirin osa-alue. Teollisuusalueen vieressä sijaitsee kauppakeskus Lanterna, Metrovarikko sekä Myllypuron vesitorni.  

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.