Toimitilat Jyväskylä

Etsittekö yrityksellenne uusia toimitiloja Jyväskylästä? Yhdellä yhteydenotolla saat meiltä kaikki alueen vapaat ja vapautuvat toimitilavaihtoehdot.

 

Mitä me oikeastaan teemme?

 

Aloitamme toimitilatarpeenne kartoituksesta, jonka jälkeen etsimme teille parhaiten sopivimmat toimitilavaihtoehdot. Seuraavaksi järjestämme kohdekierroksen, jossa pääsette tutustumaan potentiaalisiin tilavaihtoehtoihin. Tilatarve usein tarkentuu ensimmäisen kierroksen jälkeen, jonka jälkeen kartoitamme lisää vaihtoehtoja. Kun sopiva toimitila löytyy, alkavat sopimusneuvottelut kiinteistön omistajan kanssa. Neuvotteluissa keskustellaan mm. toimitilaa koskevista muutostöistä, vuokrasopimuksen pituudesta ja vuokratasosta. Kun neuvotteluissa päästään sopimukseen, on vuokrasopimuksen allekirjoittamisen aika. Autamme tilanhakijoita sopimusneuvotteluissa aina tarpeen mukaan.

 

Tiloja etsittäessä on hyvä muistaa, että useimmat tilat on mahdollista remontoida ja muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilat ovat usein remontoimattomia tai raakapinnoilla, sillä niitä usein ei remontoida ennen uuden vuokralaisen löytymistä. Usein pelkkä pintaremontti tekee tiloille ihmeitä.

Jyväskylän vuokrattavat toimitilat

Jyväskylä on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista, joka houkuttelee niin yrityksiä kuin asukkaitakin. Tämä kasvu näkyy myös kaupungin toimitilamarkkinoilla. Yksi kasvava trendi Jyväskylän toimitilamarkkinoilla on coworking-tilojen suosion kasvu. Coworking-tilat ovat yhteisöllisiä työtiloja, joissa eri alojen ammattilaiset voivat työskennellä yhdessä, verkostoitua ja jakaa resursseja. Näitä tiloja löytyy Jyväskylästä useita, ja ne ovat osoittautuneet erityisen suosituiksi pienten yritysten keskuudessa.

 

Toinen trendi on kestävän kehityksen huomioiminen toimitilojen rakentamisessa ja käytössä. Yritysten vastuullisuusvaatimukset lisääntyvät jatkuvasti, mikä heijastuu myös toimitiloihin. Esimerkiksi uudiskohteiden energiatehokkuusvaatimukset ovat tiukentuneet viime vuosina.

 

Haasteena Jyväskylän toimitilamarkkinoilla on tarjontaan nähden korkea kysyntä erityisesti keskustan alueella. Tämän seurauksena vuokrataso on noussut ja sopivien toimitilojen löytäminen voi olla haastavaa. Toisaalta myös kaupungin kehitysprojektit, kuten uusi matkakeskus ja Hippos2020-alueen kehittäminen, tarjoavat mahdollisuuksia uusille toimitilahankkeille.

 

Toinen haaste on perinteisten liiketilojen käyttöasteiden lasku. Verkkokaupan kasvu on vähentänyt fyysisten liikkeiden asiakasmääriä, mikä vaikuttaa suoraan myös niiden toimitilatarpeisiin. Tämän seurauksena perinteisiin liiketiloihin on jouduttu etsimään uusia käyttötarkoituksia.

 

Jyväskylän toimisto- ja liiketilatarjonta

 

Jyväskylän keskustan alueen vuokrattavia toimistotiloja löytyy esimerkiksi Kauppakadulta, Yliopistonkadulta ja Puistokadulta. Toimistotiloja löytyy sekä pienemmille että suuremmille toimijoille. Toimistotiloja löytyy myös kauppakeskusympäristöistä, esimerkiksi kauppakeskus Kolmikulma tarjoaa liiketilojen lisäksi erikokoisia toimistotiloja hyvällä sijainnilla. Jyväskylän toimistotarjontaa löytyy myös esimerkiksi Seppälän, Mattilanniemen ja Tourulan alueilta.

Tourulan Kivääritehtaankadun kiinteistö tarjoaa hienon ympäristön yrityksille vanhan asetehtaan tiloista. Valtion Kivääritehtaan tilat on modernisoitu vastaamaan nykyajan käyttäjän tarpeita aina toimistotiloista tuotannon vaativiin tarpeisiin. Osa alueen rakennuksista on suojelukohteita.

 

Vuokrattavia liiketiloja löytyy Jyväskylän keskustassa sijaitsevasta kauppakeskus Kolmikulmasta ja Palokassa sijaitsevasta kauppakeskus Palokasta. Palokka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, ja se toimii vilkkaana kaupan keskittymänä. Alueella toimii lukuisia liikkeitä ja myymälöitä.

 

Vuokrattavia liiketiloja löytyy myös Sorastajantien liikekeskuksesta, joka sijaitsee hyvällä paikalla Seppälänkankaalla, lähellä Jyväskylän keskustaa.  Läheltä keskustaa löytyy myös Keljon kauppakeskus. Keljo on vilkas kauppakeskittymä, jossa toimii useita päivittäistavarakauppoja.

 

Jyväskylän varasto- ja tuotantotilat

 

Jyväskylän vuokrattavia varasto- ja tuotantotiloja löytyy mm. Seppälän alueelta, Seppälänkankaan teollisuusalueelta, Keljosta ja Jyskän alueelta. Vuokrattavana on sekä pienempiä varastokokonaisuuksia että isompia varasto- ja tuotantohalleja raskaampaankin toimintaan. Seppälänkankaan teollisuusalueelta löytyy korkean hallitilan lisäksi myös runsaasti toimistotilaa. Keljon Eteläportin jatkuvasti kehittyvällä teollisuusalueella on myös erilaisia tuotantoon ja varastointiin soveltuvia tiloja. Jyväskylän teollisuuskiinteistöt sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä ysitietä ja Vaajakosken moottoritietä.

 

Vaikka et löytäisikään sivuiltamme juuri teidän toimintaanne sopivaa tilaa, kannattaa silti olla meihin yhteydessä ja kertoa tilatarpeestanne. Osa tiloista on meillä hiljaisessa markkinoinnissa. Ammattitaitoiset toimitilavälittäjämme kartoittavat teille potentiaaliset vaihtoehdot ja järjestävät kohteisiin näytöt. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Jyväskylästä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.