Toimitilat Vantaa

Kun haluat löytää yrityksellesi vapaat toimitilat Vantaalta, etsi sopivat tilat hakukoneestamme tai ota meihin yhteyttä. Me hoidamme puolestasi koko tilanetsintäprosessin veloituksetta.

 

Kuinka toimitilaprosessi etenee?

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoittaminen puhelimitse tai kasvotusten
  • tilalistaus markkinoilla olevista ja asiakkaan kriteerien mukaisista toimitiloista
  • kiinnostavimpien vaihtoehtojen katselmuskierros
  • muutostyö- ja vuokrasopimusneuvottelut
  • vuokrasopimuksen allekirjoitus

 

Tilan haussa on hyvä muistaa myös se, että jos jokin tila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai senhetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki vuokrattavat toimitilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Vapaat toimitilat Vantaalla

 

Vantaa on kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia toimitilavaihtoehtoja niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Laaja valikoima muunneltavia tiloja sekä kilpailukykyinen hintataso tekevät Vantaasta houkuttelevan paikan perustaa tai laajentaa yritystoimintaa. Vaikka hinnat vaihtelevatkin riippuen tilojen koosta ja sijainnista, ne ovat yleensä edullisempia kuin vastaavat tilat Helsingin puolella.

 

Vantaan toimistotilojen sijainti on erinomainen myös liikenteellisesti. Kaupungissa on hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kuin omalla autolla liikkuville. Vantaa ja sen toimitilatarjonta keskittyy pääosin Kehä III:n, Tuusulanväylän, Lahdentien tai Hämeenlinnanväylän varrelle ja näiden lähialueille. Tarjolla on monen tasoisia vuokrattavia toimistotiloja, liike- ja myymälätiloja sekä varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja.

 

Vantaan kaupunki panostaa aktiivisesti yritystoiminnan kehittämiseen ja tarjoaa monipuolisia tukipalveluita yrityksille. Kaupungissa toimii useita yritysverkostoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua muiden paikallisten yritysten kanssa.

 

Toimistotilat Vantaalla

 

Vantaan suurimmat toimistotilojen keskittymät sijaitsevat Aviapoliksessa ja sen lähiympäristössä, Tikkurilassa, Myyrmäessä ja Tammiston alueella. Aviapolis kehittyy ja kasvaa koko ajan. Alueelle on rakennettu viime vuosina uusia toimistokiinteistöjä, ja se tarjoaa loistavan sijainnin yrityksille, jotka hyötyvät lentokentän läheisyydestä. Esimerkiksi Technopolis Aviapolis tarjoaa moderneja toimistoratkaisuja sekä monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut erikokoisille yrityksille. Myös lentokentän aluetta kehitetään voimakkaasti vastaamaan paremmin yritysten monipuolisiin toimitilatarpeisiin.

 

Tikkurilan alueella on pääosin vanhempaa toimistokantaa, mutta jos haluat uutta toimistotilaa alueelta, löytyy juna-aseman ympäriltä muutama uusikin kiinteistö. Vantaan Myyrmäessä toimistokanta on suhteellisen vanhaa, mutta mm. Rajatorpantiellä, Myyrmannia vastapäätä sijaitseva Virtatalo on herätetty uuteen eloon. Tiloista muokataan juuri vuokralaisen tarpeisiin soveltuvat tilat.

 

Vantaan logistiikka-, varasto- ja liiketilat

 

Vantaalla on paljon vuokrattavaa varasto-, logistiikka- ja tuotantotilaa, varsinkin Kehä III:n varrella ja pääteiden lähettyvillä. Kiinnostavin alue on selkeästi lentokentän ympäristö, johon lukeutuvat Viinikkala, Pakkala, Aviapolis ja Veromiehen alue. Muita vahvoja teollisuusalueita Vantaalla ovat Hakkila ja Petikon alue. Lentokentän toimisto- ja rahtiterminaali tarjoaa logistiikka-alan toimijoille erinomaisen sijainnin, runsaasti pysäköintipaikkoja ja tilavan piha-alueen. Pienempiä varasto- ja tuotantotilojen keskittymiä on myös Tammistossa, Kaivokselassa, Varistossa sekä Vihdintien varrella.

 

Vantaan liiketilatarjonta on keskittynyt pääosin kaupunkikeskuksiin. Ostoskeskuksia löytyy Myyrmäestä, Tikkurilasta, Martinlaaksosta ja Pakkalasta. Isoja retail-keskittymiä puolestaan löytyy mm. Tammiston, Pakkalan, Variston, Petikon ja Porttipuiston alueilta. Pieniä katutason tiloja on markkinoilla välillä, useimmiten kerrostalojen kivijaloissa.

 

Kun haluat löytää uudet toimitilat Vantaalta, käytä hakuamme tai ole suoraan meihin yhteydessä! Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

 

OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja Vantaalta?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, autamme mielellämme.
Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.