Toimistotila, Otaniemi

Tekniikantie 4 - 424.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uudistettua toimistotilaa Aallonharjassa, Espoon Otaniemessä.

Tämä 424 m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön katutasossa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat wc-tilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Tekniikantie 4 eli Aallonharja sijaitsee hyvällä paikalla Espoon Otaniemessä, lähellä Kehä I:stä. Aallonharja koostuu kolmesta kiinteistöstä. Kiinteistössä on mm. lounasravintola, ryhmäliikuntatila, suihku- ja pukuhuonetilat, pyöräparkki ja vuokrattavia autopaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Tekniikantie 4
Kaupunginosa Otaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 424.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 14 - 18€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet joka puolelta pääkaupunkiseutua. Hyvät kulkuyhteydet, Kehä I:n läheisyydessä.
Palvelut Lähellä Otaniemen alueen useat lounasravintolat. Kiinteistössä myös oma lounasravintola, aulapalvelut sekä erikseen vuokrattavissa olevat sauna- ja kokoustilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo