Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 8 - 486.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edustavaa toimitilaa Keilaniemestä.

Tämä 486m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Keilaranta 8 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, spa-osasto, kaksi lounasravintolaa, nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio. Kiinteistössä on oma pysäköintihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (18)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 8
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 486.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24 - 28€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylän ja Kehä I:n lähellä. Yli 400 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet busseilla, metrolla ja raidejokerilla.
Palvelut Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, spa-osasto, kaksi lounasravintolaa, nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo