30.12.2021

Uusi vuosi, uudet toimitilat Kampin sykkeestä?

Kamppi on vilkas yritys- ja liikekeskittymä aivan Helsingin ydinkeskustan kupeessa. Kamppi tarjoaa yrityksille loistavan sijainnin monipuolisten julkisten liikenneyhteyksien varrelta ja hieman ydinkeskustan hintoja alhaisemmilla vuokrilla. Kampin kauppakeskus mahdollistaa nopeiden ostosten tekemisen työpäivän ohessa sekä runsaan valikoiman erinomaisia lounasravintoloita. Kampin metroaseman ja bussiterminaalin ansiosta yhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua ovat erinomaiset.

 

Kampin huippu

 

Annankatu 34 eli Kampin huippu sijaitsee aivan Kampin keskuksen vieressä. Kiinteistö tarjoaa vuokralaisilleen monipuoliset palvelut helpottamaan arkea. Vuokralaisten käytössä on vuokrattavia neuvottelutiloja, edustustilat, saunaosasto sekä kattoterassi. Kampin huippu koostuu kolmesta kiinteistöstä, joiden keskiössä on yrityksiä palveleva aulapalvelu sekä lounasravintola. Kiinteistöön on suora yhteys metrolta sekä Forumin parkkihallista. Kampin huippuun on sisäyhteys myös Kampin keskuksesta. Työmatkapyöräilijöille on pyöräparkki ja sosiaalitilat.

 

Kiinteistöstä on vuokrattavana erikokoisia toimitiloja joustavilla ja moderneilla pohjaratkaisuilla sekä nopeilla valokuituyhteyksillä. Kansakoulunkadun puoleinen osa on tällä hetkellä saneerauksessa, ja se valmistuu vuoden 2022 ensimmäisellä kvartaalilla. Tarjolla on siis uutta vastaavia toimitiloja. Kampin huipusta on vapautumassa myös ylimmän, 8. kerroksen, 1019m2 kokoinen toimistotila, jossa on kaksi omaa terassia ja ainutlaatuiset näkymät Kampin ylle.

 

Kampin huipun vuokrattavat toimitilat

 

Freda47

 

Freda47 sijaitsee Helsingin Kampissa, kauppakeskus Kampin läheisyydessä. Kampin bussiterminaali ja metroasema sijaitsevat lyhyen matkan päässä. Alueella on runsaasti erilaisia lounasravintoloita. Samassa kiinteistössä on mm. kiinalainen ravintola Happy Food Garden sekä Fafa’s. Freda47:n aulassa on vuokralaisia palveleva Postin pakettiautomaatti. Kellarikerroksessa sijaitsee talon oma parkkihalli, josta löytyy myös lämpimiä pyöräpaikkoja. Kiinteistön sisäpihalla on myös muutama autopaikka sekä pyöräpaikkoja. Työmatkapyöräilijöitä varten kellarista löytyvät myös suihku- ja pukuhuonetilat.

 

Freda47 julkisivu

Fredrikinkatu 47

 

Kiinteistö on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Kaikissa toimitiloissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä viilennys. Freda47:ssa on tällä hetkellä vuokrattavana muutama pientoimistotila sekä kolme alle 200m2 kokoista toimistotilaa.

 

Freda 47:n vuokrattavat toimitilat

 

Kulma21

 

Kulma21 eli Pohjoinen Rautatiekatu on vanha Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan talo, joka uudistuu moderniksi toimistokiinteistöksi. Kiinteistö puretaan runkovaiheeseen ja se uudistetaan niin sisältä kuin ulkopuoleltakin vastaamaan moderneja toimitilatarpeita. Rakentamisessa huomioidaan vahvasti kestävä kehitys ja se toteutetaan BREEAM Excellent -tasolle.

 

Kulma 21 sijaitsee noin 250 metrin päässä Kampin keskuksesta, metroasemasta ja bussiterminaalista. Helsingin rautatieasema sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kiinteistö tarjoaa loistavan sijainnin työmatkapyöräilijöille – etäisyys kevyen liikenteen Baanasta on vain 50 metriä ja pyöräpaikkoja löytyy jopa 150. 

 

Kulma21 tarjoaa runsaasti erilaisia tilakokoja kaikenlaisille yrityksille. Tilat toteutetaan moderneiksi, mutta kuitenkin kunnioittaen talon historiaa. Tilakokoja on saatavilla väliltä 200m2-6000m2. Yhteensä vuokrattavia toimitiloja on 7600m2 ja kerroskoko vaihtelee 490m2-1150m2 välillä. Tilat valmistuvat vuonna 2023. 

 

Kulma 21:n vuokrattavat toimitilat

 

Autotalo

 

Helsingin Autotalo on Kampin yksi tunnetuimmista kiinteistöistä. Se koostuu kahdesta 12-kerroksisesta tornitalosta. Autotalo valmistui mittavasta peruskorjauksesta vuonna 2015. Myös talon ravintolamaailma uudistettiin, ja nyt Autotalossa onkin monipuolinen valikoima erilaisia lounasravintoloita. Lisäksi talosta löytyy vasta remontoitu Sky Lounge, joka on näyttävä kokous- ja neuvottelukeskus. Tiloissa on mahdollista järjestää jopa 40 hengen tilaisuuksia, neuvotteluita tai vaikka saunailtoja. Autotalossa on oma pysäköintihalli sekä lämpimiä pyöräpaikkoja 60 polkupyörälle.

 

Autotalo julkisivu

Autotalo

 

Autotalo on yksi Kampin kysytyimmistä kiinteistöistä, ja sen vuokrausaste onkin pitkään pysynyt korkealla. Tällä hetkellä talosta on vapautunut muutama alle 300m2 toimistotila.

 

Autotalon vuokrattavat toimitilat

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo